...
In contact dankzij VDK

Blauwlicht en tweetoon combinatie

De combinatie van blauw zwaailicht en een tweetoon sirene in één unit noemen we een blauwlichtkoffer. Dit systeem is op elk voertuig te bevestigen. In noodsituaties kan je elk voertuig dus inzetten als voorrangsvoertuig door middel van een blauwlicht koffer.

Blauwlichtkoffer met vacuüm

De combinatie van blauw zwaailicht en een tweetoon sirene noemen we blauwlichtkoffer, omdat deze optische en akoestische signalen in één unit zijn ondergebracht. Dit kan door middel van een vacuüm bevestigd worden op het dak van je voertuig. Daarmee kunnen optische en akoestische signalen bevestigd worden wanneer dat nodig is, in plaats van standaard ingebouwd worden in een voertuig. De tweetoon sirene wordt gebruikt om een akoestisch signaal af te geven en zo het verkeer op de weg te waarschuwen in nood situaties. Blauw zwaailicht met LED verlichting wordt gebruikt in combinatie met een tweetoon sirene, om zowel met geluid als met licht een opvallend signaal af te geven.

VDK levert al jarenlang optische- en akoestische waarschuwingssignalen voor overheidsdiensten. Wil je meer weten over optische- en akoestische waarschuwingssignalen of heb je advies nodig over onze blauwlicht koffers? Neem dan contact met ons op.