...
In contact dankzij VDK

Netwerken

Voor een verzekerd bereik

Voor communicatieprocessen, of dat nu binnen een bedrijf is of tussen overheidsdiensten, is niets zo belangrijk als een goede ontvangst. Daarom is het noodzakelijk dat ieder signaal, hoe klein ook, wordt opgevangen. Door de inzet van antennesystemen afgestemd op de communicatieprocessen en -middelen die in jouw organisatie gebruikelijk zijn, kan bereikbaarheid worden gewaarborgd door het te ontvangen signalen te optimaliseren. Vanaf iedere locatie en wanneer je maar wilt.

VDK ontwikkelt, levert en installeert antennesystemen

We leveren complete antennesystemen, maar ook maatwerkoplossingen en accessoires. Bijvoorbeeld weerstanden of combiners waarop meerdere buitenantennes of repeaters aangesloten kunnen worden. Een keuze uit de mogelijkheden:

Distributed Antenna System (DAS)

Voor veel organisaties blijkt hoe lastig het goed regelen van ontvangst kan zijn. Bijvoorbeeld als er geopereerd wordt in rampgebieden. Daarom bouwt VDK ook antennesystemen in voertuigen. Maar ook worden steeds meer kantoorgebouwen zo goed geïsoleerd dat de ontvangst verslechterd. Een slechte ontvangst kan desastreuze gevolgen hebben voor onder andere de voortgang van bedrijfsprocessen of het slagen van organisatiebrede plannen. De oplossing hiervoor kan een indoor antennesysteem, het zogenoemde DAS-systeem (Distributed Antenna System), zijn.

Met het DAS-systeem wordt de dekking binnen een gebouw verbeterd. Het systeem verspreidt onder meer 2G-, 3G- en 4G-signalen, maar ook RF-signalen, zodat ook de bereikbaarheid van onder andere portofoons binnen een gebouw optimaal is. Alle signalen worden via één intern antennesysteem verspreid.

Für weitere Informationen über die Installation von Antennensystemen oder maßgeschneiderte Lösungen zur Verbesserung des Empfangs, kontaktieren Sie uns bitte Kontakt.