...
In contact dankzij VDK

Portofoons, altijd in verbinding

Bij VDK vind je een breed scala aan communicatiemiddelen. Denk aan portofoons, mobilofoons, headsets, maar ook accessoires. Bijvoorbeeld accu’s of oortjes voor analoge en digitale communicatiesystemen, of holsters voor communicatieapparatuur.

Onze dienstverlening is erop ingesteld om communicatiemiddelen te ontwikkelen die bereik over een grote afstand mogelijk maken en eenvoudig in gebruik zijn. Snelheid is daarbij van belang, evenals vertrouwelijkheid, beschikbaarheid, duurzaamheid en werkbaarheid.

Altijd en overal bereikbaar

De portofoon, welke ook wel bekend staat als een walkietalkie, werd oorspronkelijk ontworpen voor gebruik in het leger. Daardoor hebben portofoons niet alleen een hoge betrouwbaarheid, maar ook een stevige kwaliteit. Portofoons bieden je een hoge gebruiksvriendelijkheid, gesprekskwaliteit en optimale ontvangst tijdens je werkzaamheden. Zo ben je altijd in verbinding met meldkamers, hulpverleners of je collega’s en kun je snel schakelen in dringende situaties.

Portofoon voor politie, brandweer, Defensie en meer

VDK heeft portofoons voor Defensie, politie, brandweer, ambulances en andere hulpdiensten. Ook voor bedrijven hebben we professionele portofoons op voorraad. De portofoons die wij leveren zijn er in verschillende soorten, bijvoorbeeld:

Daarnaast leveren we portofoons met toebehoren, zoals portofoon sets, portofoons met oortjes, portofoon holsters, portofoon antennes en op maat gemaakte accessoires.

Portofoons kopen

Portofoons kopen? Bij VDK weten we precies welke soort portofoon past bij jouw branche en werkzaamheden. Daarom helpen we je graag bij het kiezen van de juiste portofoon. We kijken daarbij gericht naar jouw wensen en eisen. Naast portofoons van onder andere Motorola bieden wij ook accessoires voor mobilofoons en portofoons, zoals batterijen en geluidsapparatuur.

Neem contact met ons op voor vragen of advies.