...
In contact dankzij VDK

Blauw licht lampen en lichtbalken

Blauw zwaailicht wordt wettelijk gebruikt in combinatie met een sirene. VDK levert al decennia lang optische- en akoestische waarschuwingssignalen voor overheidsdiensten, zoals de blauwe zwaailichten. Daarbij spelen wij in op de nieuwste technieken en houden wij rekening met duurzaamheid. Daarom worden deze blauwlicht oplossingen tegenwoordig voorzien van LED technieken, waardoor het stroomverbruik in je voertuig drastisch omlaag gaat en de zichtbaarheid door hoge lichtintensiteit wordt vergroot.

Blauw zwaailicht kopen

Bij VDK kun je blauw zwaailicht klasse II kopen. Wij bieden oplossingen voor politie, brandweer, Defensie en ook Rijkswaterstaat die sinds 2017 ook voertuigen moeten uitrusten met blauw zwaailicht. Voor alle wensen bieden wij passende oplossingen voor bijvoorbeeld voorrangsvoertuigen, maar ook communicatieoplossingen voor onopvallende voertuigen.

Blauw zwaailicht voor veiligheidsdiensten

We zijn in staat om precies daar blauwe zwaailichten aan te brengen in of op een voertuig waar het wenselijk is voor de eindgebruiker. Wij adviseren je graag over het soort blauwlicht dat het beste bij jouw gebruiksdoeleinden past. Daarnaast staan wij ook voor je klaar met reparatie en service op locatie wanneer er onderhoud of reparatie nodig is.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.