...
In contact dankzij VDK

communicatieoplossingen voor bedrijven

Maatwerk in IT en telecommunicatie

Communicatie is tegenwoordig in geen enkel bedrijf weg te denken. Medewerkers moeten altijd en overal kunnen werken, maar tegelijkertijd wil je als werkgever ook de controle behouden. Of er nu op kantoor of onderweg wordt gewerkt. Dit brengt echter de nodige IT- en telecommunicatievraagstukken met zich mee.

Hoe moet worden omgegaan met gevoelige informatie? Hoe kunnen door medewerkers meegebrachte apparaten, zoals smartphones en laptops worden gekoppeld aan bedrijfssystemen? En op welke manier kan de veiligheid van apparatuur worden gewaarborgd? Kortom, hoe gevoelig is bedrijfsinformatie en hoe kwetsbaar is de uitwisseling ervan? VDK realiseert communicatieoplossingen voor bedrijven.

Communicatie op hoog niveau

Veel bedrijven wisselen bedrijfsgevoelige informatie wereldwijd uit via de cloud. Een open netwerk dat daardoor blootgesteld staat aan allerlei bedreigingen, zoals virussen of hackers. Digitale communicatie is snel en makkelijk, maar brengt tegelijkertijd deze valkuilen met zich mee. Daarom werkt VDK met hoogfrequent-technieken die de werking van communicatieapparatuur garanderen. Voor veiligheidsdiensten als Defensie en beveiliging kan dit van levensbelang zijn.

Onze oplossingen voor bedrijven:

Voorbeelden van maatwerkoplossingen

VDK ondersteunt met maatwerkoplossingen die door onze eigen R&D-afdeling kunnen worden ontwikkeld. Interne antennesystemen (DAS) die dataverkeer van alle devices binnen een gebouw garanderen en op afstand beheerbare en controleerbare units, zoals een temperatuurregelaar van een vrachtwagenlading, zijn hier voorbeelden van. Ook kunnen we dataprotectie op werkplekken regelen of authenticatie met behulp van tokens, sms-berichten of cloud based.

Daarnaast kunt u bij VDK ook diverse oplossingen huren voor een bepaalde periode. Een kostenbesparende en efficiënte oplossing.

Meer weten over de IT-oplossingen die VDK biedt en het maatwerk dat we leveren als het gaat om communicatieapparatuur? Neem contact op.