...
In contact dankzij VDK

communicatieoplossingen voor brandweer

Bruikbaar in ’t heetst van de strijd

In de ambulancezorg is snelheid geboden. Wanneer er een melding binnenkomt moet de ambulance ernaar streven om binnen een kwartier ter plaatse te zijn. Dit vereist niet alleen snelheid van de ambulancemedewerker, maar ook een optimale verbinding met de meldkamer en zichtbaarheid van de ambulancewagen op de weg.

 

Een greep uit de communicatiemiddelen:

Communicatie in ’t heetst van de strijd

Dankzij de maatwerkoplossingen van VDK hebben ambulancediensten één partner voor alle vraagstukken op het gebied van telecommunicatie. Of het nu gaat om communicatie in of op het voertuig, zoals blauw licht en alarmsystemen, of om informatieoverdracht vanuit het voertuig, bijvoorbeeld via mobilofoons. VDK levert en ontwikkelt niet alleen, maar bouwt ook voertuigen op en in. Dat doen we op locatie of in onze werkplaats in Wijchen (Gld).

Altijd een geschikte communicatieoplossing

VDK staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit uit zich in betrouwbare communicatieapparatuur en oplossingen op maat, afgestemd op de wensen en eisen die de dienstverlening van een ambulancezorg verlangt.

Voorafgaand aan de ontwikkeling van telecommunicatietechnieken gaan we in gesprek met de ambulancemedewerkers. Als ervaringsdeskundigen weten zij precies wat ze wel of juist niet van apparatuur verlangen. Wij vertalen hun wensen en eisen naar praktische oplossingen.

Onze oplossingen voor brandweer:

Neem contact op voor meer informatie.