...
In contact dankzij VDK

Communicatiemiddelen

Altijd en overal bereikbaar

Bij VDK vind je een breed scala aan communicatiemiddelen. Denk aan portofoons, mobilofoons, headsets, maar ook accessoires. Bijvoorbeeld accu’s of oortjes voor analoge en digitale communicatiesystemen, of holsters voor communicatieapparatuur.

Onze dienstverlening is erop ingesteld om communicatiemiddelen te ontwikkelen die bereik over een grote afstand mogelijk maken en eenvoudig in gebruik zijn. Snelheid is daarbij van belang, evenals vertrouwelijkheid, beschikbaarheid, duurzaamheid en werkbaarheid.

Een greep uit onze communicatiemiddelen:

Communicatieapparatuur van idee tot realisatie

VDK levert en ontwikkelt communicatieapparatuur waarmee je altijd en overal bereik hebt, waar je ook bent en in welke situatie je ook zit. Bij de ontwikkeling ervan houden we rekening met jouw voorkeuren. Deze vormen de basis. Welke knoppen vind je bijvoorbeeld nodig op je portofoon? En waar moeten deze zich op de apparatuur bevinden? Onze R&D-afdeling maakt alle middelen op maat.

Daarnaast leveren we alle accessoires. Van duurzame batterijen voor portofoons tot speciale oortjes of aangepaste tasjes. Zo veelzijdig als communicatie is, zo uitvoerig pakken we iedere klantvraag op. Van idee tot realisatie.

Hoogfrequent-communicatie

Het ontwikkelen van duurzame apparatuur waarmee communicatiestromen binnen je organisatie zijn gewaarborgd, door middel van encryptie, dát staat voor VDK gelijk aan het leveren van kwaliteit. Steeds vaker worden er communicatiemiddelen op basis van digitale technieken gemaakt, terwijl voor een optimale functionering van communicatieapparatuur hoogfrequent-technieken noodzakelijk zijn. Niet voor niets zijn wij gespecialiseerd in hoogfrequent en kunnen we je adviseren over het gebruik hiervan.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.