...
In contact dankzij VDK

Maatwerkoplossingen voor telecommunicatie

Onderzoek en ontwikkeling door R&D-afdeling

Maatwerkoplossingen voor telecommunicatie, zoals interne antennesystemen, gekoppelde camerasystemen of ingebouwde bediensystemen, zijn meer dan ooit belangrijk geworden voor het bedrijfsleven. Organisaties zijn sterk afhankelijk van goed functionerende IT-oplossingen, en veiligheidsdiensten moeten kunnen vertrouwen op hun apparatuur, altijd en overal.

Communicatiemiddelencamerasystemensignaleringssystemenbedieningsinstrumenten, al deze producten moeten niet alleen overal en altijd werken, maar ook werkbaar zijn. Snelheid en veiligheid kunnen het verschil maken. Daarom levert VDK niet alleen, maar bedenken, ontwikkelen en implementeren we ook maatwerkoplossingen. Met behulp van onze eigen R&D-afdeling vertalen we jouw wensen naar werkende, duurzame oplossingen.

Voorbeelden van maatwerkoplossingen:

Zo gaat onze R&D-afdeling te werk:

De R&D-afdeling, waar onderzoek en ontwikkeling samenkomen, is de spil van VDK. Met deze afdeling heb je de beschikking over een team dat in het verlengde van jouw organisatie opereert. IT-specialisten en ervaringsdeskundigen in de overheidsbranche staan er voor je klaar. Zij analyseren vraagstukken, bedenken passende, en zo mogelijk de meest simpele, oplossingen en ontwikkelen deze. Daarbij maken ze gebruik van duurzame technieken. Hierdoor kunnen ze op iedere klantvraag anticiperen.

Eventueel kunnen oplossingen worden geïmplementeerd of geïntegreerd in bestaande apparatuur. Soms biedt een interface al uitkomst om bestaande apparatuur te integreren in een nieuwe situatie. Een andere keer is het nodig om op detailniveau oplossingen te ontwikkelen, van printplaat tot het maken van de verbinding.

Maatwerk bestellen

Met de R&D-afdeling sluiten we aan op jouw organisatie en dienstverlening. Meerdere technieken en producten kunnen in één maatwerkoplossing worden samengebracht. De mogelijkheden worden afgestemd op basis van jouw organisatie en werkwijze.

Ook voor kleine oplagen kun je bij ons terecht. Laat je informeren.