...
In contact dankzij VDK

communicatieoplossingen voor beveiligingsdiensten

Opvallend onopvallend

Beveiligingsdiensten bewaken onze veiligheid en die van onze spullen. Om deze taak met verve te kunnen uitvoeren, moet je als beveiliger zelf ook veilig en beveiligd te werk kunnen gaan. Je moet altijd en overal in contact kunnen blijven met de meldkamer of collega’s. Daarvoor zijn duurzame communicatiemiddelen nodig en geavanceerde technieken.

VDK ontwikkelt middelen en technieken die beveiligingsdiensten helpen bij het beveiligen van personen en objecten. Onze medewerkers begrijpen het belang van onopvallende, maar efficiënte en duurzame communicatiemiddelen en -technieken voor beveiligingsdiensten. Denk aan inbouwcamerasystemen, oortjes, afluisterapparatuur en meldkamertechniek.


We produceren oplossingen voor:

Opvallend onopvallende communicatieoplossingen

Politie- en beveiligingsdiensten vragen om onopvallendheid. Bijvoorbeeld in geval van undercoveroperaties. Dan zijn communicatiemiddelen onmisbaar, maar zichtbare communicatiemiddelen onbruikbaar. Dit vraagt om fluisterstille, kleine apparaten die kunnen worden opgeborgen en geavanceerde technieken die altijd en overal werken. Alleen daarmee kan de veiligheid van agenten worden gegarandeerd.

Beveiligde communicatietechnieken

Beveiligingsdiensten werken steeds vaker samen met Politie Nederland als het gaat om het opsporen van criminaliteit. Communicatie is daarom niet alleen binnen de korpsen van belang, maar ook tussen verschillende organisaties. In heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Met de komst van mobiele telefonie en digitale oplossingen is de wereld niet alleen sneller, maar ook kwetsbaarder geworden voor criminaliteit. Niet voor niets denken wij vooral in hoogfrequent-oplossingen in plaats van digitale oplossingen als het gaat om communicatietechnieken voor beveiligingsdiensten. Op die manier kan de overdracht van gevoelige informatie zonder risico verlopen.

Onze oplossingen voor beveiligingsdiensten:

Neem contact op voor meer informatie.