...
In contact dankzij VDK

Optische en akoestische signalen

Zichtbaar en vertrouwd

Optische en akoestische signalen zijn voor veiligheidsdiensten niet weg te denken uit hun bedrijfsvoering. Deze signalen zorgen ervoor dat zij zichtbaar zijn. Ze kunnen er weggebruikers mee alarmeren en informeren. Omdat optische en akoestische signalen meestal gebruikt worden in kritieke situaties, moet de gebruiker altijd kunnen vertrouwen op deze apparatuur. Alleen dan kan er snel en veilig worden gewerkt. Zowel op locatie als onderweg.

VDK levert, ontwikkelt en implementeert optische signalen en akoestische signalen, waaronder:

Opbouw van (voorrangs)voertuigen

VDK bouwt daarnaast voertuigen van overheidsdiensten op met optische en akoestische signalen. Voor zowel voorrangsvoertuigen als onopvallende voertuigen bieden we bedieningen op maat. Van zoeklichten en strooilichten tot stroboscooplampen.

Ontwikkelingen volgen we op de voet. Dit stelt ons in staat om onder andere met nieuwe led-technieken op specifieke plekken op én in een voertuig verlichting aan te brengen. Het stroomverbruik in een voertuig neemt hierdoor drastisch af, waardoor tweede accusystemen vaak overbodig zijn. Niet alleen kostenbesparend, maar ook duurzaam en effectief.

Zichtbare en vertrouwde signaleringsapparatuur

Vanwege de hoge eisen die aan signaleringsapparatuur binnen overheidsorganisaties zoals Defensiepolitieambulancediensten en brandweer worden gesteld, is het zaak te kunnen bouwen op een betrouwbare partner. Een specialist die weet welke zaken belangrijk zijn binnen je bedrijfsvoering en die de werking van optische signalen en akoestische signalen garandeert en continueert.

VDK begrijpt dat veiligheid en betrouwbaarheid een grote rol spelen voor veiligheidsdiensten. En dat daarvoor specialistische kennis nodig is. Kwaliteit staat voorop, zichtbaarheid en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.