...
In contact dankzij VDK

Camerasystemen

Veiligheid begint met een betrouwbaar camerasysteem

Met een geavanceerd camerasysteem krijg je letterlijk zicht op situaties en locaties. Bovendien gaan de gegevens die een camerasysteem registreert nooit verloren. Een veilige omgeving begint met een betrouwbaar camerasysteem.

Met cameraoplossingen van VDK worden de veiligheid en zichtbaarheid binnen een organisatie geborgd en het toezicht op belangrijke locaties gegarandeerd. Eventueel kan deze preventieve oplossing worden geoptimaliseerd met andere technologische toepassingen, zoals bedieningssystemen die de camera’s op afstand bestuurbaar maken.

VDK biedt de volgende camerasystemen:

Toezichthoudende camerasystemen

Dankzij moderne camerasystemen die op de juiste wijze geïnstalleerd zijn, houd je toezicht op verschillende locaties tegelijkertijd en verkrijg je visuele data waar en wanneer je dat wilt. Vanuit één centraal punt kunnen alle camera’s worden beheerd. Het centrale beheer zorgt niet alleen voor overzicht, maar verlaagt ook de kosten. Bovendien verkrijg je zo één centrale back-up die de gegevensintegriteit waarborgt.

Voor meer informatie over onze camerasystemen accessoires voor toezichthoudende technieken, neem dan contact met ons op.