...
In contact dankzij VDK

communicatieoplossingen voor defensie

Veilige en beveiligde oplossingen

VDK heeft een breed scala aan communicatieoplossingen voor Defensie. Van militaire netwerken en datacenters tot (mobiele) meldkamers. Ook leveren we communicatiemiddelen, zoals militaire portofoons, mobilofoons, netwerken, datacenters en headsets tot accessoires, zoals repeaters, versterkers en koppelsystemen. Allemaal afgestemd op de eisen die aan de dienstverlening van Defensie worden gesteld.

 

VDK levert aan:

Communicatie tussen militairen geborgd en gegarandeerd

Naast een veilige manier van communiceren is ook snelheid van groot belang. De seconden tellen als het gaat om rampsituaties. Er mag geen tijd verloren gaan aan het opstarten van een apparaat. Daarom adviseren we bijvoorbeeld ook over de wijze waarop de apparatuur zo simpel mogelijk kan worden ingericht.

Met behulp van onze R&D-afdeling ontwikkelen we de apparatuur op maat. Denk aan portofoons zonder aan-uitknop, die in werking gaan zodra je ze oppakt. Zo bestaat er nooit twijfel over de functie van een bepaalde knop. Een simpele, maar functionele oplossing. Zowel voor missies op het land, in de lucht als op het water.

Veilig en beveiligd communiceren

Betrouwbaar, veilig, werkbaar en snel, dat zijn de voorwaarden die voorop staan bij de ontwikkeling en implementering van communicatieoplossingen voor Defensie. Zelfs wanneer er over grote afstanden moet worden gecommuniceerd of wanneer er ontvangst noodzakelijk is op moeilijk bereikbare gebieden, kunnen de oplossingen van VDK uitkomst bieden.

Gegevens die door Defensie worden uitgewisseld zijn gevoelig van aard en daarom moet er zorgvuldig worden nagedacht over de beveiliging van apparatuur waarmee informatie wordt overgedragen. VDK stelt, net zoals defensie, de hoogste eisen aan communicatieapparatuur. We denken mee over effectieve manieren om apparatuur te beveiligen en adviseren over verschillende technieken die dit mogelijk maken. Zo maken we gebruik van encryptie, zodat gedeelde informatie vertrouwelijk blijft en onzichtbaar voor derden.

Onze oplossingen voor Defensie:

Neem contact op voor meer informatie.