...
In contact dankzij VDK

Over VDK telecommunicatie

De wereld digitaliseert en automatiseert. Eindeloze mobiele communicatiemogelijkheden en IT-oplossingen bieden kansen voor je bedrijfsvoering. Tegelijkertijd vragen veiligheid, betrouwbaarheid, bedieningsgemak en duurzaamheid van apparatuur continu om aandacht.

Of het nu gaat om GPS-systemen, portofoons, mobilofoons, stopborden of camerasystemen. VDK Telecommunicatie ontwikkelt, levert en implementeert geavanceerde telecommunicatiemiddelen en waterdichte technieken, op maat en volgens de eisen die het bedrijfsproces van jouw organisatie verlangt. Geproduceerd met behulp van duurzame technieken en middelen. Zo zorgt VDK ervoor dat je in contact blijft met je omgeving.

VDK Telecommunicatie bedenkt, ontwikkelt en implementeert

VDK Telecommunicatie is opgericht in 1994. In 2004 is het bedrijf verder uitgebreid, onder meer met technieken voor programmeerbare Track en Trace. Sinds januari 2018 is het bedrijf gevestigd in Wijchen (Gld). Daarvandaan bedienen we niet alleen Nederlandse bedrijven, we opereren ook internationaal. Of het nu gaat om advies, reparaties en service (op locatie) of productie. Doordat we ontwikkelen op basis van platformtechnologie, bieden we voor iedere vraag een duurzame oplossing.

Optimalisatie van communicatiestromen

Een uitgebreid aanbod aan producten en technieken staat bij VDK Telecommunicatie voor je ter beschikking. Uiteenlopend van communicatiemiddelen, software en firmware tot hoogfrequent-technieken. Onderzoek en ontwikkeling is een terugkerend proces bij de totstandkoming hiervan. Iedere organisatie hanteert immers andere werkprocedures, daar houden we rekening mee.

Binnen onze eigen R&D-afdeling (Research & Development) worden alle producten en technieken afgestemd op bedrijfsprocessen van de Nederlandse overheidsdienst in het algemeen en van jouw organisatie in het bijzonder. Ook wordt er vooruitgekeken en geanticipeerd op mogelijkheden die de communicatiestromen binnen je bedrijfsvoering optimaliseren.

Voor wie werkt VDK?

Meer weten over onze mogelijkheden?

Neem contact op.