...
In contact dankzij VDK

Mobilofoons voor een betrouwbare communicatie

Altijd en overal bereikbaar

Mobilofoons zijn essentieel voor een goede en betrouwbare onderlinge communicatie met collega’s of veiligheidsdiensten. Een mobilofoon wordt voornamelijk in voertuigen, zoals auto’s of busjes gebruikt, maar ook in vaste opstellingen zoals meldkamers en mobiele communicatiekoffers. Bij VDK vind je analoge en digitale mobilofoons, onder andere van het merk Motorola, die ontvangst op verschillende frequenties mogelijk maken.

Mobilofoon in voertuigen

Mobilofoons kunnen door VDK in een voertuig ingebouwd worden. Hierbij wordt de mobilofoon voorzien van stroom door het voertuig of via een tweede accusysteem. De antenne van de mobilofoon bevestigen we op het dak van het voertuig of zetten deze in achter bumper, waardoor een mobilofoon in het voertuig een uitstekend bereik heeft. Zo ben je altijd verbonden en bereikbaar, ook in noodsituaties.

Mobilofoon kopen

Bij VDK kun je verschillende soorten mobilofoons kopen, inclusief accessoires. Mobilofoons voor politie, brandweer, ambulances en Defensie, maar ook voor bedrijven. Wij adviseren je graag wanneer je besluit een mobilofoon te willen kopen. Wij helpen je met het kiezen van de meest geschikte mobilofoon voor jouw werkzaamheden.

Neem contact met ons op.