...
In contact dankzij VDK

Control

Van ontwerp tot implementatie

Bedieningssystemen versnellen en vergemakkelijken bedrijfsprocessen binnen je organisatie. De keuze voor een bedieningspaneel en de wijze waarop deze is ingericht, hangt nauw samen met onder meer de technologieën die in je organisatie worden gebruikt. Ook de manier van dienstverlening is bepalend voor de inrichting van een bedieningssysteem.

VDK biedt een compleet pakket aan bedieningssystemen. Van ontwerp tot implementatie.

Bedienen op afstand

VDK ontwikkelt en implementeert bedieningssystemen die werkbaar zijn, afgestemd op de wensen van de klant, over grote afstanden inzetbaar zijn en in ieder voertuig te installeren zijn. Bedieningspanelen waarmee je technologieën op afstand controleert en beheert, zonder ruis. Kortom, bedieningsapparatuur waarmee je bedrijfsprocessen optimaliseert.

Voor de ontwikkeling van bedieningssystemen, zoals afstandsbedieningen en multitask-schermen, gebruiken we integrated systems, zowel stand-alone (computer- en netwerkonafhankelijk) als SaaS (Software as a Service).

Oplossingen voor bedieningspanelen

De bedieningspanelen en oplossingen die we daarvoor bedenken kunnen afzonderlijk worden toegepast, maar kunnen ook gekoppeld worden aan andere systemen. Denk aan een bedieningssysteem geïntegreerd in een portofoon of mobilofoon. Of aan op afstand bestuurbare technieken die je kunt aansturen vanuit een voertuig.

De oplossingen van VDK op een rij:

Neem contact op voor meer informatie over onze technieken en de toepassingen ervan.