...
In contact dankzij VDK

communicatieoplossingen voor meldkamers

Creatief en praktisch

Om ervoor te zorgen dat veiligheidsdiensten, zoals ambulancespolitiebrandweer

en beveiligers, veilig en snel kunnen werken, is de meldkamer onmisbaar. Vanuit de centrale meldkamer worden alle diensten gealarmeerd en aangestuurd. Ook is de meldkamer een belangrijke schakel bij het vergaren, opslaan en reproduceren van data.

Een meldkamer verlangt daarom niet alleen technieken op het gebied van alarmeringssystemen en communicatieapparatuur, maar ook camerasystemen voor het registreren van gebeurtenissen en

IT-oplossingen voor het maken van back ups.

Onze oplossingen voor meldkamers:

Van ontwerp tot installatie

VDK heeft verschillende communicatieoplossingen voor meldkamers op voorraad. Oplossingen zoeken we niet in conventionele technieken, we kijken veel meer naar bedrijfsprocessen en werkprocedures. Daarop stemmen we de ontwikkeling van communicatietechnieken en -middelen af. Dit resulteert in creatieve oplossingen die niet alleen op papier mooi lijken, maar ook praktisch het verschil maken voor een meldkamer. Denk aan analoge systemen die vast en mobiel te gebruiken zijn of bediensystemen op touch computers.

Onze R&D-afdeling maakt daarbij gebruik van duurzame technieken. Uiteindelijk kunnen wij alle oplossingen die zij bedenken ook ontwikkelen, eventueel installeren we complete meldkamers voor je. Alle systemen die we leveren zijn flexibel opgebouwd, zodat deze eenvoudig uit te breiden zijn met maatwerkoplossingen.

Neem contact op voor meer informatie.