...
In contact dankzij VDK

Cradlepoint Connect beyond

Neem contact op voor meer informatie.

Connect beyond met Cradlepoint

Je hebt sites, voertuigen, IoT en externe medewerkers – allemaal vereisen ze betrouwbare, veilige en flexibele connectiviteit. In een wereld waar vast breedband en 

Wi-Fi vaak niet voldoende zijn, bieden 5G en LTE geleverd via Wireless WAN en particuliere mobiele oplossingen de vrijheid om meer ervaringen, nieuwe manieren van werken en verbeterde bedrijfsresultaten te verbinden.

Inzetbaarheid

VDK heeft in verschillende projecten de Cradlepoint producten al ingezet. Of het nou gaat om een Heimelijke camera koffer met een speciale VPN, een video systeem dat op afstand beheerd moet kunnen worden, een camerakast die zijn beelden via het 4g/5g netwerk verstuurd naar een vaste back end of een voertuig dat stabiele mobiele verbindingen moet hebben. Met Cradlepoint is een oplossing altijd voor handen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie 

Cradlepoint NetCloud-oplossingen

De pakketten van NetCloud omvatten geavanceerde hardware, NetCloud Manager en Perimeter, beperkte levenslange garanties en 24/7 ondersteuning. 

Cradlepoint helpt organisaties om de kracht van 4G en 5G te benutten. Of het nu gaat om het verbinden van een vast filiaal, een tijdelijke locatie, een voertuig of een bedrijfsmiddel. De NetCloud-service van Cradlepoint, geleverd via hun speciaal gebouwde 4G/5G-routers voor bedrijven, is een compleet softwareplatform om de overgang naar een draadloos WAN mogelijk te maken. Geleverd als een alles-in-één abonnement biedt het de flexibiliteit, wendbaarheid en veiligheid die moderne organisaties eisen van hun netwerken op een eenvoudige en schaalbare manier.