...
In contact dankzij VDK

Mobiele camera’s

Voor het tijdelijk in beeld brengen van een pand, evenement of andere tijdelijk beveiligde ruimte levert VDK mobiele camera’s. Door units te voorzien van camera’s die de omgeving scherp in beeld brengen, zijn eventuele incidenten duidelijk op te sporen. Vooral tijdens grote evenementen zijn mobiele camera’s aangestuurd vanuit één centraal camerasysteem erg nuttig. Zo wordt het voor de beveiliging of politie mogelijk om het complete evenement vanuit één punt te bekijken. In het geval van strafbare feiten kunnen deze beelden tijdelijk bewaard worden. Zo levert het mobiele camerasysteem je ook een centrale back-up van visuele data op.

Mobiele camera beveiliging

Mobiele camera’s geven beveiliging de mogelijkheid om snel strafbare feiten waar te nemen en in te grijpen. Een mobiele camera voor beveiliging vraagt om haarscherpe beeldregistratie en om een waterdicht systeem dat tegen een stootje kan.

Mobiele camerabewaking installeren

VDK kan mobiele camerabewaking ontwikkelen en installeren.

Neem contact met ons op. Op basis van jouw wensen en gebruiksdoeleinden geven we je advies zodat je een geschikt mobiel camerasysteem vindt dat aansluit bij jouw werkzaamheden.