...
In contact dankzij VDK

Reparatie en service (op locatie)

VDK ontzorgt, waar je ook bent

Bij VDK vinden wij gebruiksgemak van groot belang. Daar hoort ook bij dat wij je ontzorgen wanneer reparatie aan bijvoorbeeld communicatieapparatuur nodig is of wanneer je behoefte hebt aan service, zoals onderhoud aan communicatiesystemen in een voertuig. Bij problemen, zoals een systeemstoring of defecte apparatuur, neem je direct contact met ons op. Vervolgens maken we een afspraak. Reparaties voeren we uit in onze eigen werkplaats in Wijchen (Gld) of we komen zo snel mogelijk bij je langs op locatie, waar je op dat moment ook bent.

Onderhoud en reparatie van communicatie- en IT-apparatuur

Regelmatig onderhoud aan communicatie- en IT-apparatuur voorkomt veel storingen. Daarom maken wij graag onderhoudsafspraken met onze klanten. Mocht er toch een storing optreden, dan wil je geen tijd verliezen en zo snel mogelijk weer verder gaan met je werkzaamheden. In dat geval komen we zo snel mogelijk ter plaatse om reparaties te verrichten.

Naast reparaties aan installaties of materialen die wij geleverd hebben, repareren wij ook producten die je bij derden aangeschaft hebt. Daarnaast staan wij voor je klaar met advies over onder meer maatwerksystemen.

Onderhoudscontract

Bij VDK kun je verschillende onderhoudscontracten afsluiten om je storing of reparatie op te lossen. Geen enkele klant of klantvraag is immers hetzelfde. Tijdens het verrichten van onderhoud houden wij altijd rekening met een milieubewuste aanpak door het leveren van duurzame oplossingen. Daarnaast is een onderhoudscontract afgestemd op jouw verwachtingen en zijn de kosten inzichtelijk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Graag overleggen wij met jou welk onderhoudscontract het best past in je bedrijfsproces.

Wij sluiten onderhoudscontracten af voor:

Heb je vragen of wil je meer weten over onze werkwijze bij reparatie en service op locatie? Neem dan contact met ons op.