...
In contact dankzij VDK

Netwerkinstallaties en IT-oplossingen

Omdat een sterk en veilig netwerk de basis is

Een sterk netwerk is van groot belang om je bedrijfsapplicaties en systemen optimaal te laten werken en met elkaar te verbinden. Zonder een sterke netwerkinstallatie is communicatie niet mogelijk. Daarom voorziet VDK je in passende netwerkoplossingen en advies met betrekking tot netwerkinstallaties.

Verschillende communicatiesystemen zijn afhankelijk van een goed werkend en sterk beveiligd netwerk, het is immers van groot belang dat je te allen tijde verbinding houdt via je netwerk. Waar je ook bent. VDK bouwt netwerken, voor lokale systemen maar ook voor IP-gerelateerde systemen. Netwerken die communicatie en informatieoverdracht over grote afstanden mogelijk maken. Snel en versleuteld door middel van encryptie. Daarbij vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk. Onze werkwijze is altijd zo milieubewust mogelijk, bijvoorbeeld door het beperken van energieverbruik en het leveren van duurzame IT-oplossingen.

Maatwerk netwerkoplossingen

Aan ervaring met netwerkinstallatie hebben we bij VDK geen gebrek. Niets lijkt zo snel te veranderen als de technologie. Daarom zitten wij bovenop de nieuwste kennis en ontwikkelingen om een sterk beveiligd netwerk te kunnen garanderen. Daarnaast leveren wij maatwerk wanneer het op netwerkoplossingen aankomt. Snelheid en kostenbesparing zijn daarbij het uitgangspunt. We programmeren en stellen koppelingen af op jouw wensen en eisen, zodat je het maximale uit je systemen kan halen. Voorbeelden van maatwerk netwerkoplossingen zijn:

Vragen over netwerkopbouw en IT-oplossingen

Naast het leveren van netwerkoplossingen staan wij ook voor je klaar wanneer je problemen of storingen ondervindt aan je netwerk. Van afstand of bij jou op locatie kijken we met je mee.

Voor meer informatie of vragen over netwerkopbouw en IT-oplossingen, neem dan contact met ons op.