...
In contact dankzij VDK

Motor opbouw

Razendsnel, altijd in contact

Motoren zijn de ideale voertuigen als je snel ter plaatse moet zijn in noodsituaties. Dan is het minstens zo belangrijk dat jouw motor is uitgerust met alle onderdelen die voor jouw werkzaamheden belangrijk zijn. Communicatiemiddelen die je direct in contact brengen met meldkamers bijvoorbeeld. Of alarmeringssystemen, zoals optische en akoestische signalen.

VDK bouwt motorfietsen voor veiligheidsdiensten op, afgestemd op de wensen die jouw dienstverlening verlangen. Een motorfiets laten opbouwen vereist nauwgezetheid en specialistische kennis. VDK beschikt over de nodige kennis en medewerkers met praktijkervaring die motoren en andere voertuigen voor overheidsdiensten inbouwen, maar ook maatwerkoplossingen bedenken.

Motor opbouwen met communicatiesystemen

Welke onderdelen, communicatiesystemen of signalen zijn onmisbaar voor motoren die in je organisatie worden gebruikt? Bij de opbouw van jouw motorfiets houden we rekening met gebruiksgemak en efficiency, maar ook met een milieubewuste werkwijze. Eventueel informeren we je over de strenge kwaliteitseisen waaraan een motorfiets moet voldoen.

Motoren voor veiligheidsdiensten

Speciaal voor het gebruik van motoren door veiligheidsdiensten heeft VDK verschillende oplossingen ontworpen:

Meer weten of een vraag naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op.