...
In contact dankzij VDK

Waterdichte bedienkop

Een waterdichte bedienkop beschermt mobilofoons tegen water en stof door de bestaande bedienkop te vervangen. Hierdoor is een mobilofoon onder alle omstandigheden te gebruiken. Bijvoorbeeld in een vaartuig of in open voertuigen of motorfietsen. Dankzij een waterdichte bedienkop blijf je altijd in contact. Waar je ook bent. De bedienkop is voorzien van grote bedienknoppen waardoor deze te bedienen is met handschoenen aan.

Waterdichte bedienkop voor mobilofoon

Bij een motorfiets kan de waterdichte bedienkop voor een mobilofoon bijvoorbeeld op het stuur bevestigd worden. Ook kan de bedienkop in een vaartuig of brandweerwagen geïnstalleerd worden. De waterdichte bedienkoppen die wij leveren zijn bruikbaar voor onder andere Motorola-toestellen.

VDK heeft waterdichte bedienkoppen maar ook zeewaterdichte bedienkoppen. Onze bedienkoppen zijn voor zowel analoge als digitale mobilofoons geschikt. Het display van de waterdichte bedienknop is groot en goed leesbaar onder alle omstandigheden, ook in het donker. Bovendien is de bedienkop ook met handschoenen aan te bedienen.

Voor meer informatie over de waterdichte bedienkop voor je mobilofoon kun je contact met ons opnemen. We adviseren je graag over welke soort het beste bij je werkzaamheden past.