...
In contact dankzij VDK

Meldkamersystemen voor razendsnelle communicatie

Meldkamersystemen zijn ontzettend belangrijk: deze worden immers 24 uur per dag gebruikt om de communicatie tussen de meldkamers van de diverse hulpverleningsinstanties én de communicatie op straat in goede banen te leiden. Een goede netwerkverbinding en optimaal werkende systemen zijn dan ook onmisbaar in een meldkamer. VDK installeert meldkamersystemen en voorziet deze van de nieuwste software, zodat alles continu in goede banen geleid kan worden.

Controlekamer inrichting

Voor controlekamer inrichting gebruiken we systemen met het geïntegreerde communicatienetwerk C2000, het gesloten communicatienetwerk dat gebruikt wordt door de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten, zoals de politie, brandweer, ambulance, reddingsbrigade, douane en de Koninklijke Marchaussee. VDK heeft de nodige kennis en ervaring om controlekamers in te richten en meldkamersystemen te programmeren en installeren. Al onze systemen voldoen aan wettelijke verplichtingen en eisen.

Heb je vragen over onze meldkamersystemen of wil je advies over welk systeem het beste bij jouw organisatie past? Neem dan contact met ons op.