...
In contact dankzij VDK

Bullet camera’s

Wanneer het op beveiliging aankomt spelen camera’s een belangrijke rol. VDK levert verschillende beveiligingsoplossingen, waaronder bullet camera’s. Deze multifunctionele camera’s zijn bijzonder geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het robuuste ontwerp kunnen bullet camera’s alle weersomstandigheden aan, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de meest uiteenlopende branches. Zo kunnen ze op het water, in de lucht en op het land gebruikt worden. Het grote voordeel van een bullet camera is dat deze beelden vanaf grote afstand kan opnemen.

Bullet camera bestellen

De langwerpig bullet camera kan aan de muur worden bevestigd. Ze worden vooral gebruikt voor preventieve doeleinden en zijn uitgerust met verschillende functies. Denk hierbij aan een bullet camera nachtzicht, een bullet camera met optische zoom en bullet camera met kentekenregistratie. Wil je graag advies over de bullet camera’s die wij leveren en een bullet camera bestellen? We staan graag voor je klaar.

Neem contact op of bel ons via het telefoonnummer 088-051 32013, dan kijken we graag met je mee welke bullet camera bij jouw wensen en gebruiksdoeleinden past.