...
In contact dankzij VDK

Voertuig inbouw

Voertuigoplossingen op maat

Een voertuig dat van alle gemakken is voorzien, is een belangrijk aspect voor veiligheidsdiensten om hun werk goed te kunnen doen. Zij moeten immers direct kunnen communiceren en handelen in kritieke situaties. Daarvoor is het nodig dat een voertuig is voorzien van eenduidige bedieningen en gestandaardiseerd is opgebouwd.

VDK verzorgt de inbouw van een voertuig, op maat en volgens jouw wensen. Hierbij kun je denken aan een simpele oplossing, zoals de installatie van een carkit of mobilofoon, maar ook aan geavanceerde gekoppelde communicatiesystemen, zoals matrixen, camera systemen, afluisterapparatuur en de benodigde optische en akoestische signalen. Deze kunnen wij opvallend en onopvallend verwerken in uw voortuig.

Passende inbouwoplossingen voor voertuigen

Wij voorzien standaard voertuigen van apparatuur en installaties, bijvoorbeeld optische en akoestische signalen, zoals sirenes en signaalverlichting. We kunnen ook de installatie van hondenkooien en andere speciale inrichtingen realiseren. Daarnaast leveren we complete voertuigen met passende inbouwoplossingen. De mogelijkheden op een rij:

Voertuig inbouw op maat

Voldoet een standaard voertuig niet aan je wensen? Dan adviseert VDK je graag over de mogelijkheden met betrekking tot het inbouwen van je voertuig op maat. Wij denken met je mee en verwerken jouw ideeën in een ontwerp. Dit resulteert in een ingebouwd voertuig zoals jij voor ogen hebt. Hierbij verliezen wij het milieu, wettelijke verplichtingen en eisen om de veiligheid van het voertuig te waarborgen niet uit het oog.

Of je nu een compleet ingericht voertuig zoekt of onderdelen en installaties die communicatie vanuit jouw voertuig efficiënter, veiliger en sneller maken.

Wil je weten wat wij voor jouw voertuig inbouw kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.