Steeds meer bedrijven en overheden handelen graag met leveranciers die zich meten aan verantwoord ondernemen en dit zichtbaar maken in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Vanderkooij streeft naar het bereiken van een duurzame samenleving en richt zich daarbij op duurzaam ondernemen.

Vanderkooij besteedt aandacht aan, goed werkgeverschap, goed leiderschap, het leveren van duurzame oplossingen met behulp van duurzame goederen, verminderen van energieverbruik en het stimuleren van groen rijden.

Alle bij ons gekochte elektronische producten kunt u aan ons teruggeven. Wij dragen er zorg voor dat deze producten op een verantwoorde wijze worden vernietigd. Hiervoor hebben wij afspraken gemaakt bij speciale inleverstations.

Wij nemen ook al het verpakkingsmateriaal terug wat gebruikt wordt om goederen te verzenden. Waar dit kan, hergebruiken wij verpakkingen om onnodige belasting van ons milieu tegen te gaan.

U kunt bij ons uw afgewerkte en defecte batterijen inleveren.

Wij factureren u op basis van pdf bestanden per email. Hierdoor wordt er geen energie verspeelt aan transport van facturen en andere correspondentie.

Om maar wat zaken te noemen die zich dagelijks bij ons voordoen.