Vanderkooij Telecommunicatie BV levert een breed scala aan oplossingen voor de OVD markt en heeft diverse importschappen in haar bezit.

Wij maken gebruik van W&G akoestische en optische signaal gevers. Door eigen ontwikkeling leveren wij stopbordjes in alle maten en vormen, naar gelang ook op specifieke wensen. In dit kader hebben wij ook een goedgekeurde Klasse II signaleringskoffer gebouwd, hiermee kunt u een “geleend” voertuig tot voorrangsvoertuig ombouwen.

Speciaal voor het bedienen van communicatie, akoestische- en optische signalen in opvallende- en onopvallende voertuigen hebben wij gestandaardiseerde bedieningen ontworpen.

Voor meldkamers hebben wij diverse oplossingen ontwikkelt, analoog en C2000, dit gaat altijd in samenwerking met de gebruiker. Hier is gekozen voor een modulair systeem, zodat praktische invulling door de gebruiker zelf ingevuld kan worden.

Voor motorfietsen, opvallend en onopvallend, hebben wij bediensystemen voor communicatie, akoestische- en optische signalen gemaakt. Deze zijn onafhankelijk van merk en type motorfiets. Tevens hebben wij interfaces ontwikkelt welke door de overal dealers en subdealers instelbaar zijn, dit kan volledig beheerst worden via een webapplicatie.

Op basis van SAAS hebben wij een webapplicatie gemaakt voor Track & Trace units. Deze units - welke volledig programmeerbaar zijn - en webapplicatie zijn volledig in eigen beheer ontwikkelt.
Dit geeft een totale beheersbaarheid van de keten in Track & Trace. Wensen van klanten zijn zo eenvoudig te implementeren. Tegen lage maandkosten heeft u volledig inzicht in de bewegingen van uw vloot.

Met uw hulp en inbreng zijn wij in staat producten te leveren naar uw wensen.