Vanderkooij Telecommunicatie BV, in de markt ook wel bekend als VDK, is een innovatief technisch bedrijf wat door eigen opgedane kennis en ervaring de markt voorziet in levering en implementering van apparatuur en toepassingen voor bedrijfsprocessen van de Nederlandse OVD. Wij beperken ons niet alleen tot Nederland maar zijn ook internationaal werkzaam op dit gebied.

Vanderkooij heeft alle disciplines in eigen huis, advies & verkoop, technische dienst, mobiele technische dienst, R&D en eigen productie faciliteiten.

Ontzorgen van de klant is het devies. Wij hebben altijd een juiste oplossing voorhanden. Technologie wordt bij VDK ontwikkelt op basis van platform techniek, hierbij zijn altijd delen van oplossingen te combineren.

Onze competenties zijn mobiliteit, veiligheid en continuïteit. Wij staan voor onze kwaliteit en afspraken die we met onze klanten maken.
Daar wij op alle niveau’s meepraten, beslissen, uitvoeren en bedienen, zijn wij in staat diensten en producten te leveren die direct aansluiten op de wensen en eisen van onze klanten.

De verkregen betrouwbaarheid van onze apparatuur en diensten zijn basis om verdere groei in de markt gestalte te geven.