Vanderkooij Telecommunicatie BV heeft een TEA2 toekenning en helpt de politie in Nederland met het beantwoorden van vragen en instellingen. Vanderkooij heeft diverse meldkamers reeds voorzien van C2000 bedien-matrixen, waarmee het voor de centralist eenvoudig is om vanuit één dispatch omgeving haar surveillanten te bedienen.

Ook op het gebied van commando voertuigen heeft Vanderkooij al veel oplossingen mogen leveren. Of dit nu gaat om grote vrachtwagens of personenvoertuigen, voor elke inzet heeft Vanderkooij een oplossing. Deze bedieningen worden in eigen huis ontwikkelt met inbreng van de eindgebruiker.

Of het nu opvallende voertuigen of onopvallende voertuigen betreft, Vanderkooij helpt u bij het invullen van de functionele behoefte van deze voertuigen.

Draadloze informatie overdracht binnen politie Nederland heeft een sterke positie verkregen in hoe zij naar haar taken is gaan kijken. Vanderkooij levert camera systemen welke op de man, voertuig, etc gebruikt kunnen worden. Er kan achteraf teruggekeken worden naar wat er gebeurd is of men kiest ervoor om de beelden vanaf de meldkamer direct mee te kijken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze oplossingen dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen.